Торба Милоша Меденице и на снижењу кошта преко 1.000 долара

Вријеме читања 2 минута

Торба марке „гучи“ коју је син Весне Меденице носио око струка изазвала је пажњу црногорске јавности због веома високе цијене

На друштвеним мрежама се, ових дана, посебно коментарише стил облачења Милоша Меденице. сина Весне Меденице, бивше предсједнице Врховног суда, који је у протвору због сумње да је организовао криминалну групу. Он се налази у Спужу у истражном притвору који му је одрђен до 30 дана, а посебну пажњу пеиликом његовог привођења на подгоричком аеродрому привукла је торна коју је носио око струка.

image

На друштвеним мрежама се говори да се ради о торбици марке „гучиi“, која  кошта преко 1.000 долара. На званичном сајту овог бренда ова торбица кошта, на снижењу 1.022, 64 долара. Редовна цијена јој је 1.420,34 долара.

Има се…

image

Иначе, Еуропол је прије неколико мјесеци црногорским истражним органима доставио комуникацију са криптоване апликације Скy. Подгорички портал Либертас објавио је ту комуникацију, на основу које се може закључити да је син Весне Меденице учествовао у трговини наркотицима и шверцу цигарета.

DAN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest