Уочи „Мојковачке битке“ – Живковић „соколи“ осипајуће бирачко тијело ДПС-а: Имамо већину за смјену Владе

Вријеме читања 2 минута

„Анализама“ вратио и Милов „златни дечко“ – Златко Вујовић (ЦЕМИ), чије су „објективне експертизе“ наводиле грађане да – гласају за ДПС и Мила Ђукановића. Вујовић је сугерисао да опозиција не би покренула иницијативу за смјену владе – да није сигурна у њен успјех. Слична очекивања је изнио и посланик Рашко Коњевић, лидер СДП-а, партије која је однедавно „у свађи“ са цензусом

Посланици опозиције предали су 29. новембра у скупштинску процедуру иницијативу за гласање о неповјерењу Влади Црне Горе.

Уздрмани континуираним осипањем чланства, ДПС и сателити покушавали су, према оцјени премијера Кривокапића, подигну политички рејтинг који је од 30. августа у константном опадању.

Тако се „анализама“ вратио и Милов „златни дечко“ – Златко Вујовић (ЦЕМИ), чије су „објективне експертизе“ наводиле грађане да – гласају за ДПС и Мила Ђукановића. Вујовић је сугерисао да опозиција не би покренула иницијативу за смјену владе – да није сигурна у њен успјех. Слична очекивања је изнио и посланик Рашко Коњевић, лидер СДП-а, партије која је однедавно „у свађи“ са цензусом.

А, данас је јавио и Данијел Живковић, млађани шеф посланичког клуба ДПС-а, и изјавио да очекује подршку за интерпелацију за изгласавање неповјерења 42. Влади у Скупштини.

“Озбиљан смо субјект и немојте да сумњате да кад се ухватимо одређеног посла да ће он бити успјешан. Тврдим да ће инцијатива имати потребну већину”, рекао је Живковић, одговарајући на питања новинара у Скупштини.

Ускоро ћемо добити и одговор колико су Живковић и „другари“ озбиљан субјект, али и – да ли је ико из владајуће већине спреман да изда вољу народа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest