УРА одговорила СДП-у: Пришипетље ДПС-а прихватиле тактику “послије мене потоп”

,,СДП је прихватио тактику ДПС-а ,,послије мене потоп“, односно да Црна Гора не треба да постоји ако нема њих у тој причи“, одговорили су из Грађанског покрета УРА на реаговање замјеника предсједника Социјалдемократске партије (СДП) Борислава Бановића.
Како су казали из те партије, СДП у овом тренутку чини све да грађанске Црне Горе не буде. ,,Сву своју снагу усмјерили су на грађанску Црну Гору. Њих интересује само националистичка Црна Гора, подијељена по шавовима, како би што лакше владали”, наводе из УРЕ.
Из УРЕ подсјећају да је СДП држао врећу док се пљачкала Црна Гора. ,,Данас су пришипетља ДПС-у и није им УРА крива што су се покајали због 2015. године”.
Из Грађанског покрета УРА истичу да су функционери СДП-а творци партијског запошљавања и срозавања црногорских институција. ,,Као такви, изгубили су свако право, а највише морално, да воде бригу о црногорском друштву и држави, јер смо имали прилике да видимо како је то изгледало. Желимо им срећно помирење са СД-ом и политичку прошлост, која им се, након избора у Никшићу, ближи”, закључују из УРЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *