Уз пиће и мезе: Патриотокомите искључили „расколнике“ из Савеза; донесен низ „крупних“ одлука

Једнодушно оцјењују да ПКС може бити партија која ће „увијек, код грађана са снажном припадношћу Црној Гори, без обзира на национално и вјерско опредјељење, имати своје мјесто на политичкој сцени Црне Горе“ – уколико се потруде да мудро одбију „нападе на јединство и успију да утичу на заједништво свих којима је на срцу наша једина домовина”

Патриотокомите донијеле низ „судбоносних“ одлука; фото: cdm.me

У Никшићу, на сједници, састале се све – патриото-комите.

На Главном одбору ове веселе дружине, уз мезе и пиће, потврђене су одлуке Предсједништва, те су на тај начин „почистили“ из својих редова „расколнике“, тј. искључили су чланове који су се у недавном обраћању јавности представили као ново предсједништво и нова предсједница ПКС-а.

Једнодушно оцјењују да ПКС може бити партија која ће „увијек, код грађана са снажном припадношћу Црној Гори, без обзира на национално и вјерско опредјељење, имати своје мјесто на политичкој сцени Црне Горе“ – уколико се потруде да мудро одбију „нападе на јединство и успију да утичу на заједништво свих којима је на срцу наша једина домовина”.

Из ПКС напомињу да једногласном Одлуком, за предсједника Главног одбора партије изабран је Жељко Рогановић, иначе члан Предсједништва који ће до Конгреса бити на тој позицији, преноси ЦдМ.

Наглашавају да је Главни одбор распустио општински одбор ПКС у Бару и задужио Рогановића да искоординира чланове у овом граду, како би се приступило оснивању новог општинског одбора. Кажу да постоји интересовање грађана широм Црне Горе да им се придруже.

Како су саопштили, дио чланова ГО послије сједнице одао је почаст Љубу Чупић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest