„ВЕЋИНА НАС СЕ ШКОЛОВАЛА У СРБИЈИ, ПОШТУЈЕМО УЧИТЕЉЕ И КОЛЕГЕ“


„ВЕЋИНА НАС СЕ ШКОЛОВАЛА У СРБИЈИ, ПОШТУЈЕМО УЧИТЕЉЕ И КОЛЕГЕ“

Мугоша: Нема свађе са са Србијом, било је реакције, преко неких ствари се не може прећи
Мугоша је рекао да Србија, Велика Британија и Холандија не пријављују активне случајеве новог корона вируса, појаснивши да су колегама, с обзиром да имају нове критеријуме, послали замолницу траживши појашњење, али да одговора још нема

фото>: vijestiДиректор Института за јавно здравље Црне Горе (ИЈЗЦГ) Бобан Мугоша казао је да нема свађе са Србијом, али да је било реакције јер се преко неких ствари не може прећи.

„Вјерујте да нема никакве свађе. Већина нас се школовала у Србији, поштујемо и своје учитеље и колеге, али не можете да останете нијеми када вам неко каже поред свих ових резултата да не знате, немате, да лажете“, одговорио је он посланику Демократског фронта (ДФ) Бранку Радуловићу на консултативном саслушању на скупштинском Одбору за здравство, рад и социјално старање.

Мугоша је рекао да Србија, Велика Британија и Холандија не пријављују активне случајеве новог коронавируса, појаснивши да су колегама, с обзиром да имају нове критеријуме, послали замолницу траживши појашњење, али да одговора још нема.

„Нашом методологијом доћи ћемо до податка колико је активних случајева и према томе се управљати“, рекао је Мугоша.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest