„Вијести“, Кенан, Сеад и Амер лажним вијестима распирују антисрпско расположење

У тренутку када је Црна Гора на великим искушењима услед епидемије #COVID19, црногорски режим и њихова послуга у медијима се баве подметањима и ширењем неистина и лажних вијести. Једна од срамнијих је она коју су данас пренијеле дневне новине ,,Вијести“, како је на граници са Србијом спријечен транспорт три респиратора у Црну Гору. Са лажима су наставили Сеад Чиргић и Амер Рамусовић, који су казали и да је Србија конфисковала респираторе.

Старе комитетске ништарије очигледно не могу без термина ,,конфисковани“, а све то су биле ,,fake news“ којима је требало распирити антисрпско расположење у ЦГ.

Након свега, све њих демантује добављач респиратора, који каже да роба није ни стизала до границе, а онда је постало и јасно да није ни мрдала из складишта у Србији. Такође, демант је објавила и Управа царина Србије која је саопштила да ,,ни на један од два прелаза који тренутно функционишу између Србије и Црне Горе није стигао ниједан респиратор“.

Управа царина Србије је саопштила и да се ,,промет робе са Црном Гором одвија несметано“, а то значи да у Црну Гору свакодневно улазе на хиљаде тона прехрамбених и других неопходних производа. Од тих производа буквално зависи највећи дио грађана Црне Горе, а то до лудила доводи ,,Вијести“, Сеада, Амера и Кенана.

Дакле, “Вијести“, Сеад, Амер и Кенан су СЛАГАЛИ, и то у тренутку када се читава држава налази у непосредној опасности од епидемије Корона вируса. У свакој нормалној држави, “Вијести“, Сеад, Амер и Кенан би одмах одговарали по законима који се примјењују у ванредним околностима, а између осталог и због изазивања панике и ширења лажних вијести.

Осим антисрпства, има и других мотива за ову акцију обмањивања јавности. Сеад и Амер су, заједно са врхом режима измислили ову аферу како би се скренула пажња са нефункционалности и неспособности власти у кризним временима, али и са скандала у који је умијешан министар Кенан Храповић и његова пребогата фамилија која се руга грађанима Црна Горе.

И, умјесто да Кенан скупи зрно образа и поднесе оставку, он наставља са катастрофалним изјавама и још катастрофалнијим активностима у овом тешком времену.

Што се тиче ,,Вијести“, њих једноставно у свему овоме води патолошка мржња према српском народу и Србији, коју никада нису ни крили.

Тако је још од онога срамног наслова ,,Капитулација“ из 1999. године, када су Кумановски споразум прогласили поразом своје државе и радовали се ,,успјесима“ НАТО агресора, а када је удба у гепеку шверцовала осниваче Вијести и превозила у Хрватску и предавала НАТО-у, па све до онога незапаћеног фашизма у наслову ,,Без климе и купатила не љетују више ни Србијанци“.

Е ово данас је управо наставак ,,идеје“ из тога наслова и доказ да режим, посебно када је у невољи, у Вијестима увијек има вјерног слугу.

Данашње лажи су показале да у Црној Гори постоје и такви, попут ,,Вијести“, Кенана, Сеада и Амера, који су спремни да директно ризикују животе грађана како би прикрили чињеницу да ову власт чини група неспособњаковића и профитера, што се и види на примјеру Мила Ђукановића и Кенана Храповића.

Сигурни смо такође, да би овај режим био спреман да народ у Црној Гори остави у глади, биједи и болестима, само да би се сакрило да Србија снажно помаже Црну Гору, односно да је то једина држава која нас сада директно помаже.Позивамо народ на јединство и да се заједничким снагама изборимо против зла коронавируса, а након тога да поразимо зло криминалног режима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest