Вучуровић: Мањинска Влада би била класична издаја грађана који су гласали за промјене

Мањинска Влада би била класична издаја оних грађана који су гласали за промјене 30. августа прошле године, оцијенио је посланик ДФ-а Јован Вучуровић.

-Зато сам намјерно казао да би Мањинска Влада добила јасан политички одговор и добила би и народни одговор, јер грађани нису 30. августа гласали за промјене тек тако сваке четири године, него су гласали након 30 година терора и прогона једне диктатуре и добили су слободу. Могу говорити о разним експериментима везано и за ову садашњу Владу која се показала као неуспјешна кроз експеримент екпертске владе. Предалагали смо и Владу и реконструкцију Владе, та групација која сада помиње мањинску Владу није била прихватила, иако њен потпредсједник сједи и бахати се у овој садашњој Влади и изиграва Елиота Неса, али Елиот Нес се чак борио са неким великим криминалцима, а он се бави криминалцима по систему златне рибице ухвати и пусти после два дана- саопштио је Вучуровић.

Он је истакао да је политика ГП УРА тзв. 3. пут увијек завршавала у наручју ДПС-а.

-То је већ један пут који смо виђели и који ми из ДФ-а зовемо политиком трећег пута увијек се завршавала у наручју ДПС-а. То смо виђели фебруара 2016. године везано за Позитивну Црну Гору и Дарка Пајовића и иста та политка трећег пута покушава да нам се представи овђе ових дана у лику ГП УРА и надам се никог авише у овом Парламенту. Политика трећег пута коју води ГП УРА води политику у нестајање, то је пут Стевана Џаковића, Драга Ђуровића надам се да ће неке независне институције будуће власти истражити и да ће ти људи који су прихватили корупцију одговарати пред законом- казао је Вучуровић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest