Јоковић: Цркните, пукните, потписаћемо споразум; Бечић: Бранимо изборну вољу

Владимир Јоковић (СНП) поручио је  „цркните, пукните, потписаћемо споразум за добробит Црне Горе“. Подсјећања ради, грађански покрет  УРА, Социјалистичка народна партија и мањинске странке потписаће сјутра меморандум о сарадњи

Предсједник СНП-а Владимир Јоковић поручио је да ће СНП опстати, јер су најчаснија партија.

“Да ли ће СНП урадити нешто против изборне воље грађана – неће, али молим и вас и ову Владу да не ураде ниште против СНП-а. Ово што је до сада урађено против СНП-а нека служи на част свима. Ми то нисмо заслужили”, поручио је Јоковић.

“Трајемо и спремни смо са свима да направимо нову Владу, изволите да сједнемо да се договоримо”, поручио је Јоковић.

Он је подсјетио да ће сјутра СНП, Грађански покрет (ГП) УРА и мањинске странке потписати меморандум о сарадњи.

“Сјутра ће бити објављен меморандум и не бојте се, ако смо погријешили. Пустите да се нешто деси, видите шта се десило, па послије причајте”, поручио је Јоковић.

Предсједник Скупштине Алекса Бечић поручио је како вјерује у то да ће наредни мјесеци и неђеље донијети само одбрану изборне воље грађана од 30. августа и да су сви на том фону.

Бечић је подсјетио да је Демократска Црна Гора формирана прије седам година и да су од тад, како каже, у функцији одране изборне воље грађана.

“Нама проблем није ако треба данас на 10 докумената да ставимо потпис и реченицу да са ДПС-ом нећемо правити, ни мањинску, ни прелазну нити било какву политичку комбинацију. Нама је за то потребан један секунд”, казао је Бечић и додао да ће грађани судити о свему.

Бечић је поручио да и данас бране изборну вољу грађана.

Посланик ДФ-а Славен Радуновић поновио је да Владу не подржава, али како додаје у меморандуму који ће бирти сјутра потписан не би волио да види ништа сутротно томе.

“Немојте да прије него што видимо тај меморандум дајемо оцјене о њему. Ја сам сигуран да се неће повући такви послови који би покварали наше дугогодишње добре односе”, казао је Радуновић и поновио да он мисли да никоме нијесу нуђени милиони.

Радуновић је позвао на формирање нове снажне владе.

Ако смо спремни за то, ајде да то урадимо”, поручио је Радуловић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest