Зоговић: Браво ти га Иване Брајовићу, ти си побиједио 30. августа но ми нијесмо знали

Посланик Демократског фронта Милун Зоговић написао је на свом фејсбук профилу да је када му је због напада на Ивана Брајовића Тужилаштво ставило на терет два кривична дјела због чега му је запријећено са шест година затвора ћутао, сматрајући да поносно треба да носи свој крст.

Да није све тако како је изгледало након велике побједе на изборима, увјерио се када је видио прошле ноћи Брајовића у првим редовима, а Јоковића два реда иза њега. На оваква понижења, додаје Зоговић “неће и не морају пристати“.

“СТРАШИЛО ЈЕ ГЛЕДАТИ ШТА СЕ РАДИ! Чудо су метафоре! Због „напада“ на Ивана Брајовића када је изгласаван срамни Закон о слободи вјероисповијети био сам лишен слободе а Тужилаштво ми је ставило на терет два кривична дјела за које је запријећена казна за оба по три године затвора, укупно шест.

Мислио сам да то никада јавно нећу бити принуђен да поменем и нијесам до вечерас. Јер сам увијек спреман да сам носим свој крст! Али  „страшило је гледат шта се ради“! Вечерас гледам како Иван Брајовић сједи у првом реду а господин Владимир Јоковић један од лидера побједничке коалиције два реда иза њега.

Браво ти га Иване Брајовићу ти си побиједио 30. августа но ми нијесмо знали. У памет се господо, ако неко мисли да смо дужни да трпимо оваква понижења и бедастоће грдно се преварио!“ написао је Зоговић.

Извор: Фејсбук

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest