Otvoreno pismo RAZOČARANOG GLASAČA EVROPE SAD uzburkalo crnogorsku javnost: „Stidim se samog sebe što pokleknuh po stare dane“

Foto: Jutjub printskrin/Al Jazeera Balkans

„Izbori dođu i odu, čast i obraz žive doveka i ne mogu se zameniti foteljama ni po dubini ni po širini“, započinje svoje otvoreno pismo, upućeno liderima koalicije ZBCG, vidno razočarani glasač Evrope sad.

Razočarani čovek precizno podseća na političke momente i kako kaže, „kukavičluk lidera Evrope sad“.

Negovo pismo prenosimo u celosti:

Na ulici sam od 1989. godine, nagutao sam se suzavaca, nijesu mi strani ni gumeni meci, spavao sam pod šatore 2015. godine, ostajao bez posla, padao i ustajao. Tukao se sa Milovim kerovima, širom Crne Gore, ali nisam dao na sebe i svoju čast i obraz. Nekada sam glasao jedne, nekada druge, ali DPS nikad. Ljutio se i na moje i na druge, a sve da onima koji ostanu poslije nas bude bolje. Nisam partijski vojnik nijesam ni uhljeb, na pragu sam penzije, ako je uopšte i dočekam. Ne tražim za sebe ništa, ni za porodicu, ali ne dam da me trećerazredni DPS satrapi koji su se dohvatili vlasti prevaspitavaju po stare dane. Nijesam to kad sam bio mlađi dozvolio ni Milu ni mafiji, a ne ovim DPS junošama, satelitima, poltronima i kukavicama koje glasa ne digoše dok su mene i moje satirali, gazili i razapinjali.

Na zadnjim izborima sam glasao Evropu sad, glasao i dana se pokajao, što me prevariše pod stare dane. Čini mi se da nema opozicione partije da im nisam dao glas, pa rekoh daj i ovima mladima da dam priliku. I ne da sam se pokajao, no sebi ne mogu oprostiti što sam to uradio,što sam zaokružio one koji ne smjedoše nikad udariti na DPS, no evo dobrano šuruju sa njima i njihovim satelitima.

Stidim se samog sebe što pokleknuh po stare dane i bacih glas uzalud, prosuh ga na one koji nijesu ništa drugo nego nedonoščad DPS-a. Koji hoće da nas prevaspitavaju kao i DPS, koji ne smiju da kažu ništa protiv DPS-a i koji ne osudiše ni jednu odluku DPS-a za sve ovo vrijeme.

Zamisli, pa treba da imaš obraz kao đon pa da poslije svega kažeš da su zločinačka DPS i Za budućnost Crne Gore, ili ex DF, jedno te isto. Hoće ljude koji glasaju za ZBCG da izjednače sa mafijom iz DPS-a. Kad su vam za predsjedničke izbore valajli glasovi ZBCG da Jakov pobijedi ćutali ste kao zaliveni. Kad vam je trebalo da Olivera Injac, inače mezimica DPS-a godinama, postane gradonačelnica u ime Evrope sad, ćutali ste kao zaliveni. Ćutali ste i kad vam je ZBCG u Danilovgradu izabrao vašeg kandidata, do juče glasača DPS-a na mjesto prvog čovjeka Opštine.

A sad kad neće da ZBCG date ono što im pripada na izborima, onda ste razvezali jezik na sve četiri strane svijeta da ih olajavate, a ustvari time sebe olajavate i sve nas koje ste prevarili da vas glasamo. Udružili ste se sa našim političkim krvnicima, sa kvadrat efendijom Ibrahimovićem, njemu ne smijete da zucnete i da mu priogovorite slugatsvo Milu Đukanoviću.
Ne smijete javno da kažete i da osudite to što je Ibrahimović dovodio glasača da glasaju Mila prije nekoliko mjeseci protiv Jakova.
Andrija Mandić i Milan Knežević su vam doveli sve svoje glasače da glasaju Jakova, a Ibrahimović sve svoje da glasaju Mila. Ibrahimoviću ćutitte, Mandića i Kneževića lažno napadate. Kad ih već napadate radite to u lično ime, nemojte nas koji se prevarismo pa vam dadosmo glas stavljati u isti koš sa vama. Jer, Mandić i Knežević su ovdje bili sa nama i pred nama, kad je god gusto bilo, dok ste se vi valjali u svili i kadifi od Singapura preko Londona do Amerike. Imaju i oni mana, imaju i grešaka, ali ih ne napadajte lažima, no im u brk recite to što imate, ako smijete, kao što Ibrahimoviću ne smijete. Pa vam danas pišu saopštenja u kojima lažima napadaju ZBCG upravo oni koji nijesu ni izlazili na izbore 2020. godine.

Nijesam glasao ZBCG, ali imam pravo da im ovo javno poručim. Ne odstupajte ni milimetar ovim lažovima, prevarantima i ortacima ortaka Mila Đukanovića. NI MILIMETAR! Nije fotelja važnija od obraza. Eto im ovi Milovi pa neka sa njima šenluče i prave vladu, a mi znamo kako ćemo. Obraz se ne prodaje za fotelju, al što znaju za obraz Milovi satrapi i sluge njihovih sluga. Mne ei mnoge prevariše jednom, ali drugi put neće imati prilike.

Zato gospodo iz ZBCG, ne odsupajte i ne nasijedajte na pisanije Milovih kolumnista, analitičara, SKOJEVACA i ostalih dužebrižnika. Pao je i Milov trodecenijski zulum, pašće i ovaj, jer se gradi na lažima i prevararama, a to narod vidi!

pogled.me

One thought on “Otvoreno pismo RAZOČARANOG GLASAČA EVROPE SAD uzburkalo crnogorsku javnost: „Stidim se samog sebe što pokleknuh po stare dane“

  1. SVAKA ČAS OVOM RAZOCARANOM GLASYCU A NIJE JEDINI, KOJI OVAKO OTVORENO KAŽE DA OVY DFZAVA IMA POSLA SAMO SA PREVARANTIMA I LAZOVIMA. I JA SAM OSETIO MUDA JEZDI EVROPA SAD. ONI SU SKRIVE I MILOV PRIREPAK, I ZAISTA ZBGC I ZERU NES IJU POPUSTITI OD SVOJIH ZAHTJEVA ZA UCESCE I OVOJ VLADI KOJA SE NA KURVINSKI NACIN PRAVI. SVAKA CAST DRITANU. BAR ON ZNA STA RADI !!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest