Пауновић: Министарства су требала да поведу више рачуна о развоју сјевера

Милосава Пауновић је за портал Поглед одговорила на питања која се тичу друштвено политичког живота, актуелне политичке ситуације, као и предстојећих локалних избора у петнаест црногорских општина.

Посланица Пауновић се нада да ће нова владајућа већина имати више слуха за проблеме сјевера, конкретно Берана, наглашавајући да ће се само одговорном и афирмативном политиком зауставити негативни тренд исељавања младих људи са ових простора. Пољопривреда и туризам, према њеном мишљењу, приоритетне су гране у које треба улагати, како би имали вишеструке бенефите.

Да ли сте ви као посланица која долази са сјевера, задовољни односом нове Владе према Беранама?

Која привреда грана, по вашем мишљењу, треба да буде носилац развоја сјевера?

Ове године за општину Беране из Егализационог фонда опредијељена су значајно умањена средства у односу на претходне године, како то коментаришете?

Сматрате ли оправданим предлог да се локални избори у седамнаест општина одрже истовремено?

Девети Конгрес СНП-а заказан је за 31. јул, какве промјене очекујете у раду једног од конституената парламентарне већине?

One thought on “Пауновић: Министарства су требала да поведу више рачуна о развоју сјевера

  1. Nisam odavno gledao jaci intervju vrsi vlast od 2014 do danasnjeg dana Paunovicka i jos kaze evo cekamo da nam Vucic otvori fabrike i da Krivokapic je trebao odma da da pare u Berane. Svasta sam cuo ali ovako nesto odavno nisam valjda treba opstina Berane vlast u Beranama da stvori uslove da bi investitor dosaoni to niste u stanju ! Pa dalje kaze ljudi se iseljavaju odlaze iz Berana kako da ne idu kad niko ko nije bio u SNP nije dobio posao u opstinu Berane ili opstinska preduzeca ! Zovu vas Dadovići sekta. Evo da dam jedan predlog da budu otvorene liste na lokalne izbore da se glasa i za partiju ali i za ime odbornika ili poslanika pa da vidimo od tri dame sto krcaju po 2000 eura svakog mjeseca koliko bi dobile glasova ?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest