Михајловић: Пехар из Барија смо полупали – онај на „Маракани“ није оригинал (ВИДЕО)

youtube/printscreen

Легендарни српски фудбалер и садашњи тренер Болоње Синиша Михајловић открио је занимљиве анегдоте из периода када је бранио боје Црвене звезде.

Миха је у интервјуу за јутјуб канал Црвене звезде говорио о освајању Купа европских шампиона, када су црвено-бијели 1991. године постали прваци Европе.

„И сад се најежим, а прошло 30 година, нема тих пара којим може да се купе те емоције, нисмо били свјесни. Али, што је више одмицало вријеме, све више смо схватали колико је то било важно. Од Сурчина до стадиона и са једне и са друге стране, људи уз улицу у четири-пет редова, скроз до стадиона, и на стадиону пуно, свуда. Онда смо тек схватили шта смо направили, колико је то значило за народ“, рекао је Михајловић, а онда говорио о пехару намијењеном освајачу:

„Тај пехар који смо донијели је био свуда. Ја сам га носио у Борово, Југа га је носио код себе. Он је стајао код Бине у колима, држао га је у гепеку. Како дођемо у неки локал, узима пехар ставља на сто и после се пије. Дође Панчев, каже ‘Дај ми пехар треба ми да носим на свадбу’ и Бина му да, он га носио у Македонију на свадбу. Тај пехар је сав био излупан па су морали да направе нови. Онај пехар на Маракани није оригинал, да знате, направљен је поново јер је онај стари био излупан скроз“, открио је Михајловић.

алоонлине.ме

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest