Демократе ДПС-у: “Ветерани преваре, пљачке и криминала из “Пандора партије” који не смију живи да се чују па истурају петоешалонце”

Ево, јавише се губитници “навучени” на пораз. Јавише се губитници који изгубише све што су обећали да ће добити, саопштиле су Демократе реагујући на изјаву Бориса Муратовића из ДПС-а.

Они наводе да ДПС-у “тешко пада што им Демократе мрсе конце”, те им поручују да се они “овдје питају” и да у ДПС-у схвате да је њихово “вријеме прошло”.

Баш зато, кажу Демократе, они “ветерани преваре, пљачке и криминала из “Пандора партије” који не смију живи да се чују па истурају петоешалонце”.

“Него, умјесто приглупих компарација, нека се губитници мало свађају са аргументима. Обећаше да се неће усвојити Закон о слободи вјероисповијести – изгубише. Обећаше да неће бити устоличења Митрополита 5. септембра – изгубише. Обећаше да ће побиједити у Мојковцу и на Цетињу – изгубише. Обећаше да ће побиједити у Никшићу – изгубише. Обећаше да ће у Херцег Новом направити добар резултат – освојише најгори у историји ДПС-а. Обећаше да ће имати 49 гласова за смјену Владе – сад имају само 40 и морају да повуку иницијативу. Ви сте највећи губитници и најгоре канцерогено-шовинистичко тијело које је у вишепартизму ђеловало у Црној Гори”, наводе Демократе.

Да сте још мало потрајали, сматрају Демократе, не би од Црне Горе остало ништа да се опорави.

“Срећом, очитали смо вам политичку лекцију, лекицију из људског достојанства и грађанске храбрости, па вас је Црна Гора ипак успјела преживјети. Капирамо, претешко вам пада што вам Демократска Црна Гора мрси конце, што вам квари планове. Што прије схватите да је ваше вријеме прошло, биће боље за вас. Овдје се ми питамо, ви сте своје одсвирали. И у реду је да будете љути. Ко губи, има право да се љути”, закључују Демократе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest