АМСЦГ: Путеви мокри и клизави

поглед.ме

Из Ауто-мото савеза Црне Горе су упозорили да су дуж клисура и усјека учестали ситни одрони

поглед.ме

У Црној Гори јутрос су повољнији услови за вожњу, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Они су упозорили да су дуж клисура и усјека учестали ситни одрони.

На магистралном путу М-5 Рожаје-Шпиљани, због радова у тунелима, долазиће до повремених обустава саобраћаја не дужих од 15 минута.

Саобраћај на магистралном путу М-6, на дионици Михајловица(Ранче)- Пљевља обустављен је од

девет до 11 сати и од 13 до 15 сати, због реконструкције.

Због реконструкције магистралног пута М-3 дионица Даниловград-Подгорица, саобраћај се на мјесту радова обавља једном траком наизмјенично, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље-Никшић због санације клизишта режим саобраћаја промијењен је са са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Због реконструкције регионалног пута Р-1 Мојковачка улица, режим саобраћаја промијењен је на једносмјерни, а могући су и повремени прекиди, не дужи од 15 минута.

Због измјештања водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Због санације регионалног пута Р-13 дионица Матешево-Колашин, режим саобраћаја биће промијењен са двосмјерног на једносмјерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest