АНА БРНАБИЋ НАЈАВИЛА КОНТРАМЕРЕ ПОСЛЕ СРАМНЕ ОДЛУКЕ ПОДГОРИЦЕ: „Срби да не иду тамо где су непожељни, према мафијашима нећемо имати милости“

После писања „Новости“ председница Владе Србије Ана Брнабић огласила се поводом срамне одлуке црногорског режима да отвори границе за све, осим за Србе

После писања „Новости“ председница Владе Србије Ана Брнабић огласила се поводом срамне одлуке црногорског режима да отвори границе за све, осим за Србе из Србије и Републике Српске.

– Добро је да су грађани могли да виде да смо непожељни у Црној Гори и то само зато што нисмо лагали људе да умиру од грипа или запаљења плућа, а не од корона вируса. Наставићемо да се понашамо одговорно увек говорећи истину. Ово није прави разлог оваквог понашања црногорског премијера. Ми нећемо одговарати реципрочним мерама и нећемо спречавати да грађани ЦГ уђу у Србију, али ћемо још јаче и снажније спречавати црногорске криминалце и представнике мафијашких кланова да улазе у нашу земљу који су деценијама терорисали наше грађане – наводи премијерка и додаје да ће бити предузете нове мере.

– У борби против криминалаца који долазе из Црне Горе нећемо имати милости. Овакав однос црногорског премијера послао је јасну поруку нашим грађанима, а ја желим још једном да замолим грађане да што дуже и у што већем броју остану у нашој Србији, а ако већ морају негде да оду да никако не иду тамо где су наши држављани непожељни – рекла је Брнабић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest