Богдановић(Краљ Илир): Јавност да не пресуђује без доказа, нашем члану нацртана мета


Александар Богдановић
Генерални секретар Демократске партије социјалиста Александар Богдановић вечерас је позвао јавност да не оптужује и не пресуђује без доказа.

Он је на Тwиттеру подијелио изјаву одборника ДПС-а у СО Котор Данила Аџића, који је раније данас демантовао све медијске наводе у вези са његовим наводним учешћем у скрнављењу цркве Светог Николе у Котору.

“Осуђујући сваки примјер вандализма и скрнављења, позивамо јавност да не оптужује и не пресуђује без доказа. Нашем члану је управо на тај начин нацртана мета, па препоручујем пажњи и то што он има да каже”, навео је Богдановић.

Подсјећамо, Аџић је раније саопштио да неоправдано проживљава велике непријатности, те да га оптужбе које му се стављају на терет погађају га као човјека, као спортисту и као Которанина.

“Још једном желим да поновим да наслови и текстови у којима се спомињем ових дана, не одговарају истини и представљају безочну манипулацију јавним мњењем. Недјела која ми се спочитавају не бих никада себи допустио, из поштовања према сопственом дигнитету, својој породици, спорту којим се бавим, цркви у којој сам крштен, према мом Котору и локалном парламенту чији сам члан”, поручио је Аџић.

Извор: ЦдМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *