Bošković Abazoviću: Na niske ste grane spali kad Vam je dokaz fotografija iz 1996. godine

Foto: Youtube/PrintScreen

Poslanik Predrag Bošković na Odboru za bezbjednost i odbranu kazao je premijeru Dritanu Abazoviću da je pao na niske grane kada mu je krunski dokaz protiv predjednika Crne Gore Mila Đukanovića fotografija iz 1996. godine. Abazović je prethodno pokazao fotografiju Đukanovića sa navodnim vođama škaljarskog klana.

„Na niske ste grane spali kada ste prikazali sliku iz 1996. godine prikazali kao krunski dokaz vezanosti Mila Đukanovića sa škaljarskim klanom, jer je škaljarski klan nastao 2014. godine i tako dalje, a osim toga, ne znam da li su ta lica koja ste prikazali u tom trenutku bila punoljetna i da li su se bavili kriminalnim aktivnostima, gospodin Knežević bi mogao da nam da njihove dosijee da to provjerimo“, kazao je Bošković.  

Istakao je da godinama pokušavaju Đukanoviću da pronađu kompromitujući podatak i u tome ne uspijevaju. 

 „Ako ste na ovo spali, onda nemam šta da kažem“, rekao je Bošković.  

Bošković je pokazao Abazovićeve fotografije s navodno bezbjednosno interesantnim licima. 

Kazao je da zamjera nešto Đukanoviću. 

”Jer je sudeći po medijskim natpisima zaista sjedio sa šefom škaljarskog klana i šefom operacija ruskih službi bezbjednosti”, kazao je Bošković i pokazao Đukanovićevu sliku sa Abazovićem. 

On je kazao da ono što svakako zabrinjava je da je Abazović smijenio kompletan menadžment ANB nakon otkrivanja dvije afere.

„Samo iz tog postupka dovodi se u sumnju Vaša dobronamjernost i šta skrivate iz tog poteza. Računam, makar retorički, da ste opredijeljeni za iste vrijednosti za koje se ja zalažem – integracija u EU i sjeveroatlantski savez. Pretpostavljam da su do Vas doprle izjave gospodina Lajčaka, američke ambasadorke, britanske ambasadorke, na vaš potez da ste smjenili Kenteru i presjekli jednu aktivnost koja je, prema njihovim informacijama, mogla da dovede do Vas ili do Vaših najbližih saradnika. I u jednom i u drugom slučaju. Ne zaboravimo ruske špijune“, poručio je Bošković. 

Izvor: Portal RTCG

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest