ĆEMAN DIJASPORI: Dok su vam se ognjišta u Crnoj Gori gasila, Đukanovići su kupovali banke, jahte, hidroelektrane…

Potpredsjednik i poslanik Demokrata Albin Ćeman pozvao je danas dijasporu da u drugom krugu predsjedničkih izbora podrži kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

„U razdoblju DPS vladavine, čast rijetkim svijetlim trenucima, Crna Gora je preživjela strahote i golgotu – od prelijepe i perspektivne zemlje, u kojoj su nicale fabrike i otvarala se radna mjesta, postala je faktor nestabilnosti, država bez institucija, u kojoj niču kriminalni klanovi i otvaraju se kockarnice i prazni frižideri. Više je vas, naše braće i sestara, rođaka, kumova i prijatelja pošlo u bijeli svijet za vrijeme njegovog radnog staža, nego za sve godine prije toga“, naveo je Ćeman.

Rijetki su, kako je dodao, pošli što im je bilo bolje u Crnoj Gori.

„Draga dijasporo, dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se. Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vjetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili, da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo. Ja znam, da vi sada živite u demokratski razvijenjm zemljama, da ste svojim poštenim odnosom i radom, učestvovali u razvoju tih društava. Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori“, naglasio je.

Zato ih je pozvao da 2. aprila podrže mladost, znanje i demokratske promjene u Crnoj Gori.

„Da podržite građanskog kandidata za predsjednika Crne Gore. Glasajte za sebe, glasajte za svoje najmiljije. Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vrijeme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželjeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsjednici sjete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti. Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića“, poručio je Ćeman.

pogled.me/adria

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest