Manji kvar na trajektu, nije bilo vatre, a ni požara

Foto: Jutjub printskrin/MediaBiro

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore reagovalo je na tekstove u medijima o navodnom incidentu na trajektu “Trideseti avgust”, ističući da je došlo do manjeg kvara uslijed čega se pojavio dim i napominjući da nije bilo vatre, a time ni požara, odnosno da se nije desio nikakav incident i da nije ugrožena bezbjednost pješaka, a ni vozila, kako je u javnosti predstavljeno.

Kako ističu, kao odgovorno preduzeće, u skladu sa redovnom procedurom koja se primjenjuje u ovakvim situacijama, pozvali su Vatrogasnu jedinicu Herceg Novi kako bi preventivno izašla na teren, a nakon čega je ustanovljeno da nije bilo potrebe za intervencijom. Takođe, obaviještena je i Lučka kapetanija.

„Ovim putem apelujemo i pozivamo sve medije u Crnoj Gori da prije plasiranja negativnih informacija u javnosti, kontaktiraju Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kako bi dobili sve relevantne i pouzdane informacije, usled čega ne bi dolazilo do širenja dezinformacija i uznemiravanja građana Crne Gore“, dodaju.

Navode i da se u proteklih mjesec dana na maliciozan i tendeciozan način vode negativne kampanje na štetu Javnog preduzeća, a da Morsko dobro radi sve u interesu građana, što će nastaviti da radi i u budućem periodu.

„Napominjemo, nećemo dozvoliti opstrukcijama ovakvog tipa da narušavaju kredibilitet Javnog preduzeća. Trajekt „Trideseti avgust“ je počeo redovno da saobraća“, poručuju.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest