Čuveni Zvezdin „Beobanka“ dres završio na modnoj reviji u Parizu

Foto: GETTY

Uprkos tome što se fudbalski dresovi uglavnom vezuju za teren i utakmice, globalizacija najvažnije sporedne stvari na svijetu, kao i sve veći upliv mode i dizajna u sportsku industriju, dovelo je do toga oni postanu brendovi sami za sebe.

Nerijetko se dešava da pjevači, glumci, influenseri u svakodnevnom životu nose fudbalske dresove, a zanimljiva slika nam stiže iz Pariza gdje je djevojka na modnu reviju došla u čuvenom Zvezdinom „Beobanka“ dresu, jednom od najpoznatijih i najomiljenijih među zvezdašima.

To je bio svojevrsni šlagvort za jedan od najpoznatijih svjetskih modnih magazina „S Moda“, koji je tome posvetio tekst, a ujedno apostrofirao i Crvenu zvezdu kao klub koji se pri dizajnu dresova vodi modnim motivima.

„S Moda“ smatra da je Zvezda dobila veću pažnju u modnoj industriji baš zahvaljujući tome što je centar marketinških kampanja u dizajniranju dresova upravo stavljen na modu.

U skladu s tim, crveno-bele porede sa Juventusom i Milanom, čiji se dresovi nose širom svijeta.

Nema sumnje da Zvezda ima veliku armiju navijača, posebno u regionu, te da ne bi postalo iznenađenje da se crveno-beli dres, možda baš ovaj sledeći koji klub iz Ljutice Bogdana predstavi kao onaj u kom će Baharovi puleni istrčati u septembru u Ligi šampiona, doživi kao svojevrsni modni brend i počne da nosi i u nekim opuštenijim varijantama, van terena.

pogled.me/novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest