DA LI JE MOGUĆE OVO ŠTO SE DEŠAVA U CRNOJ GORI?! I ovaj čovjek je kriv, zato što je SRBIN!

Foto: Jutjub printskrin/Milenko Jelić

Jedan od onih koji je podigao Rudnik uglja u Pljevljima na nivo ozbiljne kompanije, gospodin Milan Lekić, očigledno je i on kriv samo zato što je Srbin, smatraju iz Saveza Srba iz CG, pošto se ovih dana vodi medijska hajka protiv ovog čovjeka, jer je navodno nezakonito izabran za direktora Rudnika uglja.

Saopštenje Saveza Srba iz Crne Gore prenosimo u cjelosti:

Da li je moguće to što se dešava u Crnoj Gori!? Jeste moguće, jer je Crna Gora zemlja čuda. Sve što ne možeš vidjetu u svijetu, možeš u Crnoj Gori. I čuda, i čudovišta.

Izgleda da nije dovoljno nastojanje malograđanske koalicije, pod pokroviteljstvom briselske administracije, da isključi Srbe iz vlasti, pričajući o „ekspertima“ brokerskog tipa, nego, u isto vrijeme, podmuklo hoće da uklone najsposobnije ljude koji su podigli državne kompanije iz mrtvih i doveli na nivo izuzetne profitabilnosti.

Valjda tako žele da upute poruku onima koji su dvadeset godina vodili borbu protiv diktatora i na kraju ga strmoglavili sa prve stolice, a zovu se Srbi.

Tragikomično djeluje činjenica da su upravo zahvaljujući Srbima došli novi koji se ne razlikuju od prethodnika u političkim skrupulama prema srpskom narodu.

Jedan od onih koji je podigao Rudnik uglja u Pljevljima na nivo ozbiljne kompanije je gospodin Mijo Lekić. Očigledno je i on kriv samo zato što je Srbin.

Vrijeme u kojem živimo ne dozvoljava Srbinu da se iskaže u punom kapacitetu struke i sposobnosti. Srbin mora biti provučen kroz blato i prokazan na sve načine od strane skorojevića, dugih prstiju a tanka obraza.

Zato Savez Srba iz Crne Gore daje podršku svakom sposobnom čovjeku, koji hoće, umije i može da da doprinos u oporavljanju ovog bolesnog društva od političke pošasti koja sustopice prati i ugrožava narod, podapinjući nogu Crnoj Gori već trideset godina. I današnje vrijeme, tmurno i neuhvatljivo u svojim nakaznim mijenama, liči na onu narodnu: „sjaši Кurta da uzjaše Murta.“
Zato jasno i sasvim otvoreno upućujemo punu podršku gospodinu Miju Lekiću, za njegovo pregalaštvo, stručni rad i postignute rezultate.

Podsjetimo, izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja, Milan Lekić zatražio je skidanje oznake tajnosti sa spornih ugovora koji su sklapani u Rudniku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest