EFEKAT SPRŽENE ZEMLJE Medojević: Zemlja je u totalnom rasulu! Haos i bezvlašće

Foto: Jutjub printskrin/ Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Kao posledica višedecenijske kohabitacije transnacionalnih narko  organizovanog kriminala i DPS režima i trulih dilova posle 30.08.2020. zemlja se nalazi u totalnom haosu i bezvlašću, kazao je predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević.

Kako kaže, vlade Krivokapića i Spajića i Abazovića su svjesno i iz ličnih motiva i interesa izbjegle nužne i urgentno potrebne radikalne reforme koje bi isčupale državu Crnu Goru iz smrtonosnog zagrljaja mafije.

“I građani su dali svoj snažni doprinos konsolidaciji haosa i masovno glasali za lažove, lupeže, prevarante i neznalice, a kaznili dokazane reformiste i patriote”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, spirala inflacije, nezaposlenosti, siromaštva , zaostajanja, nepravde , korupcije i kriminala se otrgla kontroli i zemlja tone u bezvlašće i beznađe.

“Razaranje i privatizacija zdravstvenog i penzionog sistema i rasprodaja preostalih nacionalnih resursa neminovno vodi efektu SPRŽENE ZEMLJE, što je , očigledno i bio cilj neoliberalnih globalnih ubica ekonomija nesrećnih i korumpiranih država, kao što je Crna Gora”, rekao je Medojević i dodaje:

“Krađu droge i dokaza iz depoa Višeg suda nijesu radili ni Eskobar u Kolumbiji, ni Čapo u Meksiku. Pišemo istoriju nestanka jedne države otete od DPS mafije”, ističe on.

Kako ističe, cijena ovih zabluda biće visoka. Plaćaju je već, a tek će je platiti građani. Kad bude svima jasno, biće kasno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest