HERCEG NOVI: U tri saobraćajne nesreće povrijeđeno više osoba

FOTO: RTHN

U poslednje vrijeme sve je veći broj saobraćajnih nezgoda u Herceg Novom. Povećane gužve i nervoza vozača, nepažnja i nepoštovanje pravila saobraćaja, česti su uzroci udesa, pogotovo prilikom slabe kiše kada su kolovozi mokri i klizavi, piše portal RTHN.

Samo danas su se u Herceg dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena.

Kako saznaje RTHN iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, u 14:55 su se u Zemunskoj ulici, u blizini Reciklažnog centra, sudarila dva putnička vozila.

“ Iz pravca Herceg Novog ka Meljinama se kretao N.G. iz Herceg Novog koji je upravljao vozilom Volksweagen passat, registarskih oznaka HN BE 748, i koji je, sa povredom glave, kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Meljine gdje je i dalje na pregledima i snimanju, dok je U.J. iz Herceg Novom, vozač Volva bez registarskih oznaka, koji se kretao iz Meljina u pravcu grada, prošao bez povreda.”

Prije toga desile su se još dvije saobraćajne nezgode Na Toploj i u Igalu.

„U 10:45 na dijelu lokalnog puta u naselju Topla dva, kod marketa „Voli“ došlo je nezgode u kojoj su učestvovali teretno vozilo „Iveco“ registarskih oznaka PG ER 650, kojim je upravljao K.I. iz Nikšića, i pješak E.O. iz Herceg Novog, radnica „Čistoće“, koja je pregledana u bolnici Meljine i konstatovane su joj lakše tjelesne povrede, ali je za svaki slučaj upućena u bolnicu Risan.

U 14:20 je na dijelu lokalnog puta u Igalu kod Titove vile došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali K.B. iz Herceg Novog sa taksi vozilom Škoda HN TX 156 i vozač bicikla K.K. iz Turske, koji je kolima Hitne medicinske pokmopći prevezen do bolnice Meljine, naveli su iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, i dodali da još nemaju informaciju o stepenu povreda.”

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest