Istaknuti crnogorski nacionalista i ANTISRBIN poslao vruću podršku nasilnicima u Beogradu!

Foto: Jutjub printskrin7 NEWS9 Live

U prepoznatljivom stilu pasivno-agresivnog crnogorskog nacionaliste, kako je Vujovića odavno percipirala javnost u Crnoj Gori, ova njegova objava je samo nastavak politike SDP-a koju je u prethodnom periodu personifikovala Draginja Vuksanović Stanković.

Generalni sekretar vanparlamentarnog SDP-a Ivan Vujović poslao je „vruću“ podršku dijelu opozicije u Srbiji, koja večeras nasiljem pokušava da upadne u Skupštinu grada Beograda ili da je zapali, ubacujući baklje kroz prethodno polomljene prozore na zgradi.

Vujović je svoju otvorenu podršku nasilnicima poslao na društvenoj mreži Iks prije dva dana, kada je bilo ovo što je večeras kulminiralo bilo u pripremi.

– Podrška srpskoj opoziciji u otporu Vučićevom izbornom nasilju. Jasno je da izbori u Srbiji nemaju međunarodni legitimitet a zanimljivo da iz partija CG vlasti niko nije podržao srpsku opoziciju, napisao je Vujović u svojoj objavi na Iksu.

U prepoznatljivom stilu pasivno-agresivnog crnogorskog nacionaliste, kako je Vujovića odavno percipirala javnost u Crnoj Gori, ova njegova objava je samo nastavak politike SDP-a koju je u prethodnom periodu personifikovala Draginja Vuksanović Stanković.Inače, Ivan Vujović je već viđeni budući predsjednik SDP-a, nakon Kongresa te partije koji će se održati krajem januara 2024.

Ova objava je potvrda antisrpskog narativa koji SDP i njeno rukovodstvo njeguju od svog osnivanja i od kog, očigledno, nemaju namjeru da prave otklon. Ono što u ovom trenutku predstavlja nerešiv problem Ivanu Vujoviću i SDP-u je činjenica da su ih građani Crne Gore na junskim parlamentarnim izborima poslali na političke margine, odakle i dalje pokušavaju da se vrate na scenu i ovakvim objavama.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest