Кнежевић: У понедељак стиже последња понуда ДФ-а, истјераћемо дух Дарка Пајовића из већине

Није истина да је ДФ одустао о политичко ескпертске реконструкције Владе, него је Абазовић тражио да он буде премијер и да се ради на мањинској влади, казао је он

Посланик Демократског фронта Милан Кнежевић, замолио је ГП УРА да не гласа за Закон о МУП-у који је предложио ДПС, и поручио да ће парламентарна већина у понедељак добити последњи предлог за излазак из кризе.

 – Замолио бих УРУ да данас не гласају Закон ДПС-а о унутрашњим пословима. Уколоко ово урадите биће да пет пута гласате са њима, и испашће да сте више пута гласали са њима, него са онима који са вама чине паралментарну већину. Није истина да је ДФ одустао о политичко ескпертске реконструкције Владе, него је Абазовић тражио да он буде премијер и да се ради на мањинској влади. У понедељак ћете добити нови предлог ДФ-а за излазак из кризе. То ће бити последња понуда ДФ-а – казао је Кнежевић у парламенту.

Како је истакао, више не желе да понижавају гласаче, као и да не жели да вјерујем да је у Дритана Абазовића ушао дух Дарка Пајовића.

 – Истјераћемо дух Пајовића из парламентарне већине, ми ћемо увијек са народом и позивам вас још једном да размислите – казао је он.

One thought on “Кнежевић: У понедељак стиже последња понуда ДФ-а, истјераћемо дух Дарка Пајовића из већине

  1. Zahvaljujuci DFu koji je i 2016 god .pobijedio, dosla kopija Pajovica . Samo u jacoj oblandi, sta hoce Abazovic? Za njega u SAD.nije postojala crnogorska dijaspora. Samo albanci i muslimani iz Rozaja. A azu gdje je crnogorska hriscanska dijaspira. Ovi koje si posjetio koliko smo u skoli ucili nijesu ratovali protiv osmanlija . Nijesu bili uz Njegosa, vec su i danas protiv njega. Za to si trebao da budes procesuiran. Izgledalo je kao da si dosao u Albaniju pa ti aplaudiraju. A Rastoder, potomak o og iz Velike pljuje po hirotonisanju naseg mityopolita, pstrijaha i nasoj pravoslavnoj vjeri. A osmanlije 3 puta palile cetinjski manastir. A 5 septembra se okupile“da brane Cetinje i manastir od pravoslavnog naroda. Dode i onaj Janovoc sa.cijelim porodicom da brani hirotonisanje i da stavlja gume .A majka mu je grbaljka , sram da vas bude. Da Abazu neces da storis malo vecu Albaniju. Mnogo loseg si radio i radis. Kada si se sastao sa Ramom nigdje nase crnogorske zastave samo aljbanska. Ma Milo te dobro definisao, a sada trcis za njim

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest