Ко је мушкарац са „SKY“ фотографије: Повезиван са убијеним полицајцем који је обезбјеђивао Фрица?

У Специјалном државном тужилаштву поводом податка који су у претходном периоду достављени од ЕУРОПОЛ-а формирани су списи предмета о наводној вези полицајаца са кавачким кланом

ФОТО: ПОРТАЛ ЛИБЕРТАС „ВИТЕЗОВИ ОКРУГЛОГ СТОЛА“: МИЉКОВИЋ, НЕПОЗНАТА ОСОБА, БЕЛИВУК, ЗВИЦЕР, ЛАЗОВИЋ И МИЛОВИЋ,

Информациjа и фотографиjа коjу jе портал Libertas jуче обjавио, коjа наводи сумњу да постоји везу између вође „кавачког клана“ Радоjа Звицера и поjединих полициjских службеника изазвала jе пажњу надлежних органа.

На самој фотографији налази се шест мушкараца и то како поменути медиј наводи: „витезови округлог стола“: Миљковић, непозната особа, Беливук, Звицер, Лазовић и Миловић. Фотографија је, према писању Libertasa са „SKY“ апликације.

(Марко Миљковић- главни арадник Вељка Белувика, Беливук Вељко главни сарадник Радоја Звицера који је дјеловао у Београду, Радоје Звицер  вођа кавачког клана, Петар Лазовић-полицисјки службеник и Љубо Миловић-полицијски службеник)

Међутим према незваничним сазнањима портала Дан, провјерава се да ли је „непозната особа“  мушкарац који је био близак са сада покојним Которанином Дарком Бугарином. Истражни органи немају информације којима би „непознатог“ мушкарца довели у везу са неким кривичним дјелом. 

Подсјећамо, Которанин Дарко Бугарин (33) убијен је у јуну 2013. године око 22 часа у которском насељу Шкаљари, испред своје куће.

Бугарин је бивши полицајац центра безбједности Котор, а како су меидjи тада извjештавали био је један од тјелохранитеља убијеног которског бизнисмена Драгана Дудића Фрица. Дудић je, прерма евиденцији полицје, блиско је сарађивао са Дарком Шарићем.

У Специјалном државном тужилаштву, како су данас саопштили,  поводом податка који су у претходном периоду достављени од ЕУРОПОЛ-а формирани су списи предмета о наводној вези полицајаца са кавачким кланом.

Како су објаснили из СДТ-а, тужилац Саша Чађеновић донио је одлуку 20. јануара ове године да нема основа за предузимање кривичног гоњења против било ког лица за било које кривично дјело за које се гоњење предузима по службеној дужности.

– Након медијских објава који су објављени на порталу „Либертас Пресс“, главни специјални тужилац је наложио да се формира нови предмет и да се предузму све неопходне радње и мјере ради утврђивања да ли има кривичног дјела из надлежности Специјалног државног тужилаштва – саопштено је из СДТ-а.

Извор: Дан

ФОТО ИЗВОР: Портал Libertas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest