KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MALOLJETNIKA: Upao u školu sa fantomkom, udario druga…

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Mag
Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica starog 14 godina koji je juče u OŠ “Branko Božović”, ušao u učionicu sa fantomkom na glavi, te je sprejom sa nadražujućim dejstvom prskao po učionici, a zatim maloljetnom licu zadao udarce podesnim sredstvom u predjelu leđa, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju u saopštenju, nakon ovog događaja dva maloljetna lica javila su se na ukazivanje ljekarske pomoći i policiji zatim dostavili ljekarsku dokumentaciju.

“U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od nastavnice čiji je čas bio u toku u trenutku događaja, te su u u prisustvu zakonskih zastupnika prikupljena obavještenja i od više maloljetnih lica”, stoji u saopštenju.

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio prikupljanje dodatnih obavještenja, a nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv gore pomenutog maloljetnika starog 14 godina podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest