VULIN O VUČIĆEVOM GOVORU U UN: Imao je hrabrosti da izgovori istinu u Savetu bezbednosti

Foto: Jutjub printskrin/ CGTN
Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući izlaganje predsjednika Vučića u SB UN, rekao je da je Srbija slobodna sve dok je vodi čovek kome je srpski slobodarski duh iznad svega.
– Aleksandar Vučić je poslednji slobodni predsednik države u Evropi i zato nije čudno što Evropska unija i NATO žele da ga sruše. Da je na vlasti u Srbiji neko od Srba koji po pobedu na izborima ide u Berlin i Brisel, Srbija bi ćutala i mirno dopustila progon i etničko čišćenje Srba sa prostora Kosova i Metohije, rekao je Vulin.

Prema njegovim riječima, predsjednik Aleksandar Vučić je imao hrabrosti da izgovori istinu u Savjetu bezbjednosti UN i da pokaže da će se Srbija boriti svim sredstvima, ali da se pogrom kao 17. marta 2004. godine neće ponoviti.

– Srbija je slobodna sve dok je vodi čovek kome je srpski slobodarski duh iznad svega, poručio je doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, komentarišući izlaganje predsednika Vučića u Savetu bezbednosti UN, kao i njegovu borbu za očuvanje integriteta i celovitost Srbije.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest