Мандић: Ђукановић, Кривокапић и Бечић не дозвољавају да се на цивилизовани начин растанемо са диктатуром Тита!

Домаћа и међународна јавност, као и најважнији аналитичари, сложни су око тога да су литије за одбрану светиња биле главни ослонац за прошлогодишњу промјену власти, казао је један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић.

Андрија Мандић

“Слушајући ових дана Бечића и Ђукановића, изгледа да је сва та уложена енергија имала за циљ повратак култа Јосипа Броза Тита! Овај ужасни фалсификат је директно супротстављен жељама већине грађана Црне Горе који су задивили Европу чврстом вјером у Бога и љепшу будућност”, навео је Мандић на Тwиттеру.

“Господо, станите! Почели су с нама збијати шале чак и људи из бивших република СФРЈ, што су имали истог предсједника и маршала као и Црногорци. Добро би било да престанете са понижавањем Црне Горе јер је она велика прича, а најљепше странице властите историје је написала прије Тита”, наводи Мандић.

Према његовим ријечима, предсједник државе Мило Ђукановић, Владе Здравко Кривокапић и Скупштине Алекса Бечић не дозвољавају да се на цивилизовани начин растанемо са диктатуром комунистичке партије Јосипа Броза која је осуђена од стране читавог демократског свијета.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest