Међународни воз 433 у квару у Бродареву, неизвјестан даљи превоз око 600 путника

„Ми имамо информацију да је та машина у дефекту и да неће бити у Бијелом Пољу до 12 сати“, казали су из Жељезница

Фото: Facebook/Vozom kroz cg

Међународни брзи воз 433, који је већ требао бити у Бару, стоји у Бродареву са око 600 путника.

Наиме, како сазнаје портал Дан, дошло је до квара на мотору воза и чека се на његову замјену. Будући да је у питању међународни воз, замјена мотора је у надлежности Републике Србије.

– Ми имамо информацију да је та машина у дефекту и да неће бити у Бијелом Пољу до 12 сати. Што се тиче путника, немамо информацију да ли ће путници бити аутобусима пребачени у Бијело Поље – казали су нам из Жељезница, преноси Дан.

Воз и даље стоји у Бродареву због дефекта машине.

– Машина воза је у дефекту и док се одобри и замијени, да ли ће бити машина наша или са србијанских простора, још увијек се не зна, али будући да је у питању међународни воз, то је у надлежности Србије и не зна се колико ће требати времена за поправку – наводе из Жељезница.

Како незванично сазнајемо, из црногорских Жељезница је понуђена помоћ када је у питању преузимање путника у возу, али немамо потврду да ли је она прихваћена, односно одбијена.

На Фејсбук страници Возом кроз Црну Гору објављене су фотографије путника који су плажни мобилијар искористили да се спасу високих температура. Ни слутили нису да ће се сунчати у Бродареву.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest