Милоњић: Кад проговорим, Здравку нимало неће бити добро

Вријеме читања < 1 минут

Одлуку о смјени Милоњића, Кривокапић је послао са НАТО самита у Бриселу, и за њу није дао конкретне разлоге

-Истина је да ме је Здравко Кривокапић смијенио, јер смо се сукобили у Патријаршији, око непотписивања Темељног уговора, изјавио је за Новости, смијењени генерални секретар Владе Црне Горе, Божо Милоњић.

Одлуку о смјени Милоњића, Кривокапић је послао са НАТО самита у Бриселу, и за њу није дао конкретне разлоге.

„Тог дана ми је премијер Кривокапић наложио да сазовем електронску седницу Владе, што сам и учинио. Промијенили смо три члана, и он је увече долетио у Београд, са министрима финансија и економије, Милојком Спајићем и Јаковом Милатовићем, како би потписао Темељни уговор. Потом је одустао од тога.

Милоњић тврди и да није Кривокапића, пред патријархом Порфиријем назвао издајником, јер то никада не би урадио на таквом мјесту, пишу Новости.

„Видите, не смију да проговоре о мојој смјени. Чим „зуцну“, сазваћу конференцију за медије, а онда им неће бити добро. Вјерујте у то“! поручује Милоњић.

Portal DAN

One thought on “Милоњић: Кад проговорим, Здравку нимало неће бити добро

  1. То милоњићу остави за дома! Ако имаш нешто да кажеш кажи! Ако немаш ћути. Поштедите нас дикеј прича о плавим торбама и доказима, а ћутите. Твоја прича, ова сад, и слична је трговина. Ти тргујеш макар све док не проговориш. Ако имаш шта рећи речи, не лај као сеоске џукеле!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest