MISTERIJA U NOVOM PAZARU! Kamere sve zabilježile: Crnu LUX MEČKU prvo UKRALI, pa je brže bolje vratili!

Foto: Jutjub printskrin/ RoCars

Neočekivani obrt u slučaju krađe automobila koji je jutros zadesio Novi Pazar iznenadio je kako policiju tako i lokalno stanovništvo.

Nakon temeljne istrage vezane uz krađu crnog mercedesa C klase na Jošaničkoj obali, vozilo je neočekivano vraćeno na isto mjesto s kog je ukradeno. Počinioci su i dalje nepoznati, ali sigurnosne kamere su snimile neobičan prizor koji je dodatno zbunio situaciju, prenosi „Sandžaklive“.

U ranim jutarnjim satima, crni audi, isto kao i ukradeni mercedes, pojavio se na „mjestu zločina“. Osobe iz audija su vratile ukradeni mercedes natrag na njegovo prvobitno mjesto, ostavljajući vozilo u stanju u kakvom je bilo.

Ovaj neočekivani događaj izazvao je iznenađenje među policijom i lokalnim stanovništvom, a trenutno nema konkretnih tragova koji bi otkrili identitet počinilaca.

Policija i dalje provodi istragu kako bi rasvijetlila ovu misterioznu situaciju, a slučaj je privukao pažnju javnosti. Pozivaju građane da dostave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u razjašnjenju ovog neobičnog slučaja.

Vraćanje ukradenog vozila na ovakav način je redak scenario, što je izazvalo nagađanja o motivima.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest