NAKON ČESTITKE ORLOVIMA MLADI REPREZENTATIVAC BiH MORAO DA SE PRAVDA: „Nisam tim storijem ništa loše mislio…“

Foto: Jutjub printskrin/Arena Sport TV

Mladi reprezentativac BiH Mladen Cvjetinović čestitao je selekciji Srbije na plasmanu na EURO 2024, da bi poslije brojnih negativnih komentara navijača morao da objasni svoj postupak.

Cvjetinović igra za njemački Ingolštat, rođen je u Berlinu 2003. godine i prve fudbalske korake napravio je u Herti zajedno sa srpskim reprezentativcem Lazarom Samardžićem.

– Ćao, narode, kako ste maloprije primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Euro. Nisam tim storijem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htio sam da mu čestitam – napisao je Cvjetinović i nastavio:

Foto: Društvene mreže

“Kako sam primijetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga da iznerviram. Želim vam lijepo veče. Vaš Mladen”, zaključio je momak iz Berlina.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest