PRAVOSUDNI ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI! Knežević o SKAJ prepisci kavčana o državnom udaru (VIDEO)

Foto: Jutjub/printskrin

Jedan od lidera Koalicije ZBCG Milan Knežević kazao je na pres konferenciji da želi da pita jednog od tužioca koji je izjavio da je pročitao sve materijale iz SKY aplikacije da li je pokrenut predmet protiv Ljuba Milovića, Petra Lazovića i izvjesnog D koji se pominje u prepiskama. On se pita da li postoje još neki detalji prepiske između Vesne Medenice ali i Suzane Mugoše i ostalih koji su donijeli presude u slučaju “Državni udar”.

Knežević je istakao da je neophodno sprovesti istragu kako su i na koji način glasale sudije Apelacionog suda, i da li je neko ko je bio protiv bio predmet “no limit” obrade od strane Milovića i Zvicera.

“Vjerujemo da je ovo još jedan od dokaza kako je montiran državni udar i kako su sve državne strukture bile zainteresovane da Mandić, ja i Čađenović budemo osuđeni na dugogodišnje robije”, istakao je Knežević.

Traži da se nadležno tužilaštvo oglasi, i da ukoliko postoji prepiska između Vesne Medenice i Suzane Mugoše istu objelodani.

“Mi se nećemo zaustaviti na ovome. Ne očekujemo ni od koga ni empatiju ni podršku. Kad se osam godina fingira sudski proces, onda treba da se saopšti da je DPS jednako DF”, kazao je Knežević.

Juče se desio pravosudni zemljotres, saopštio je Andrija Mandić.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest