NAKON ŠTO JE ĆIRILICOM I VELIKIM SLOVIMA NAPISAO DA JE SRBIN Dajkovića napali „URBANI“ Srbi (FOTO)

Foto: Fejsbuk printskrin

„Oprostite, ali u Skupštini ćete morati da gledate i slušate jednog Srbina.
I to prilično glasnog Srbina“, napisao je lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Foto: Printskrin

„Doživio sam besprizornu pljuvačinu, uvrede i posprdne komentare jer sam u upitniku koji mi je dostavila služba Skupštine napisao velikim slovima da sam Srbin, tamo gdje se tražilo da upišem svoju nacionalnost“, podsjetio je Dajković.

„Pitate se ko me je to ispljuvao? U najvećoj mjeri su me izvrijeđali takozvani građanski, umjereni, urbani, moderni – Srbi. Oni Srbi koji se zalažu za NATO i EU vrijednosti, kojima je Kosovo odavno ‘’suvišna’’ stvar i kojima su Rusi ‘’divljaci’’, rekao je on.

Foto: Fejsbuk

Kako je precizirao riječ je o Srbima koji su stavili par stotina evra ispred par stotina godina stradalničke borbe za istinu i slobodu.

„E pa pošto ih toliko boli što je jedan običan Srbin napisao da je Srbin, tek ću sad da ih nerviram. Od ponedeljka ću tražiti službi Skupštine da mi apsolutno sve materijale dostavlja na ćirilici, a ako nastave da budu bezobrazni, tražiću i da mi obezbijede službenog prevodioca sa crnogorskog na srpski jezik.
I ne, vaše uvrede me ne dotiču. Bolje vidite šta ćete sa đedovima i prađedovima kad jednog dana odete Bogu na istinu. Njima trebate da se pravdate, meni ne.

Na kraju, da ne zaboravim: Samo Sloga Srbina Spasava!“, zaključio je Dajković.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest