NAROD SE UJEDINIO OKO SVOG LIDERA: Međunarodni posmatrač o predsjedničkim izborima u Rusiji

Foto: jutjub printskrin/ FRANCE 24 English

Predsjednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović rekao je sinoć da prvi rezultati predsjedničkih izbora u Rusiji, prema kojima ubjedljivo vodi aktuelni predsjednik Vladimir Putin, pokazuju da su se građani Rusije ujedinili oko svoga lidera, što se uvijek dešava u teškim trenucima.

„Mislim da je u ovom slučaju narod zaista reagovao onako kako se dešava kada ih svi napadaju, kada ih cijeli svet napada, da su se ljudi ujednili. Ujedinili su se oko svoga lidera, što se uvijek dešava u teškim trenucima”, izjavio je Popović za Tanjug.

Popović, koji se trenutno nalazi u Moskvi, gdje prati izbore kao međunarodni posmatrač, rekao je da je ovakav rezultat Putina veći nego što je bilo ko očekivao, jer se po procjenama govorilo da će on osvojiti između 75 i 77 odsto glasova.

Prema rezultatima koje je Popović predstavio, na drugom mjestu trenutno je kandidat Komunističke partije Ruske Federacije Nikolaj Haritonov sa 3,95 odsto glasova, Vladislav Davankov je osvojio 3,81 odsto, a Leonid Slutski 3,01 odsto glasova.

Pogled.me/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest