Општина Никшић улаже у инфраструктуру, градиће се и ватрогасно-спасилачки дом

Вријеме читања < 1 минут

Предсједник Општине Никшић, Марко Ковачевић, потписао је са директором Управе јавних радова Бором Лучићем, уговоре који се тичу изградње локалне инфраструктуре.

“Како Општина Никшић има добру сарадњу са Управом јавних радова, постигнут је договор, да за одређене пројекте које је Општина Никшић кандидовала, и за које су се стекли услови за реализацију кроз каптални буџет Црне Горе, новчана средства за исте буду пренесена Општини Никшић, како би Општина Никшић имала могућност расписивања тендера за спровођење истих”, наводе из општине.

Потписани уговори се односе на реконструкција Булевара 13. јул Никшић, са планираним средствима у износу од 474.289 еура; реконструкција локалног пута Рубежа-Миоље Поље-Мораково-Никшић, са планираним средствима у износу од 884.289 и изградња ватрогасно-спасилачког дома у Никшићу са планираним средствима у износу од 820.000 еура

“Општина Никшић наставља са улагањем у локалну инфраструктуру и равномјерним развојем града, навео је предсједник Ковачевић, и изразио велико задовољство због добре сарадње са УЈР”, саопштено је из општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest