Пејовић пуштен на слободу

Вријеме читања < 1 минут

Веселин Пејовић, власник Комбината алумунијума Подгорица (КАП) пуштен је на слободу након саслушања у Суду за прекршаје.

Фото: Printscreen

Пејовић није желио да новинарима да изјаву након саслушања.

Он је ухапшен синоћ у Подгорици због пријетњи директору Агенције за заштиту животне средине Милану Газдићу, саопштено је „Вијестима“ незванично из више извора из Управе полиције.

Према истим информацијама Пејовић је дирекотра Агенције позвао касно синоћ због рјешења које је изречено КАП-у, а по којим је је обавезан да држави плати 600.000 евра.

Наводно прво му је пријетио да ће га пријавити Специјалном државном тужилаштву, а након што му је директор Агенције рекао да то слободно учини, почео је да га псује, вријеђа и пријети на други начин.

Из Управе полиције је данас званично саопштено да је јуче у Центру безбједности Подгорица, директор Агенције за заштиту животне средине Милан Газдић поднио пријаву против В.П., у којој је навео да га је В.П. путем телефона вријеђао и упућивао му пријетње.

„О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је оцијенио да се у радњама В.П. не стичу елементи кривичног дјела за које се гоњење предузима по службеној дужности, те су службеници полиције лишили слободе В.П. због прекршаја из чланова 7 и 8 Закона о јавном реду и миру. Јутрос је заказан привод овог лица надлежном суду за прекршаје“, пише у саопштењу Управе полиције.

Извор: Ин4с

One thought on “Пејовић пуштен на слободу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest