Предсједник Општине Будва Марко Царевић свечано отворио кружни ток у Бољачин долу

Предсједник Општине Будве Марко Царевић јутрос је отворио кружни ток у Бољачин долу на градској заобилазници, пројекат вриједан 393 хиљаде еура. На отварању се окупио велики број грађана као и челни људи Општине Будва.

У свом обраћању предсједник Општине Будва је истакао да је и више него задовољан јер је приведен крају инфраструктурни пројекат који је од велике важности за Општину Будва.

Свакако да сам задовољан јер је ово инфрастурктурни пројекат који нам је био потребан и на задовољство свих нас из локалне самоуправе.

Морам да се захвалим надлежном Секретаријату и самом секретару као и свим запосленима јер је ово примјер како треба радити.

Као што је секретар рекао, пуно проблема је изазвало неусвајање буџета и то нас је лимитирало, пуно тога смо планирали, имамо проблема, али се надам да ћемо у наредном периоду изаћи из тих проблема. Веома је важно да наши грађани знају да оно што смо обећали у предизборној кампањи, то смо и урадили.

У сваком случају радујемо се и да ћемо данашњим пуштањем у функционисање оваквог пројекта дати поруку да морамо бити заједно без обзира на све различитости и да нико нема право да оспорава или блокира рад.

Ми смо овјде да радимо у интересу грађана и што се тиче и мене и Демократског фронта до задњих дана нашег битисања овдје то ће тако и бити.

И ово је примјер све те наше приче. Тако да смо јако задовољни – закључио је предсједник Општине Будва Марко Царевић.

Присутнима се обратио и сектретар Секретаријата за инвестиције Општине Будва Јоко Поповић који је истакао да ће оваквих пројеката бити и убудуће.

Секретаријат за инвестиције је привео крају изградњу кружног тога, то је још један од инфраструктурних пројеката у низу на који се чекало дуго година.

Напоменуо бих да се на изградњу кружног тока чекало и у Петровцу и Бечићима, а напокон завршавамо и овај у Бољачин долу.

Што се тиче саобраћајниг решења имаћемо много боље и сигурније саобраћајно решење како за корснике путничких возила тако и за пјешаке.

Секретаријат за инвестиције наставља са својим активностима тако да ће оваквих пројеката бити и убудуће – истакао је секретар Секретаријата за инвестиције Јоко Поповић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest