RUSKI MEDIJI: Putin naredio likvidaciju Zelenskog! Na spisku za odstrel još dvije krupne zvjerke Kijeva?!

Foto: Jutjub printskrin/ Guardian News
Šefovi Službe bezbjednosti, Glavne obavještajne uprave Ukrajine i predsjednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije, prenosi „pravda.ru“ navodne izjave zapadnih vojnih stručnjaka za „Army times“.

Prema njihovim navodima, donijeta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske.

Vojni eksperti smatraju da je takva presuda donijeta nakon što je identifikovan „ukrajinski trag“ tokom istrage, piše „pravda.ru“.

„Ruski predsjednik Vladimir Putin je donio odluku nakon opsežnog izvještaja o rezultatima ispitivanja terorista, istrage o umješanosti nalogodavaca, kao i informacija iz Turske, Belorusije i analize podataka od strane ruskih obavještajnih službi“, navodi ruski portal.

Podsjetimo, ranije su šef SBU Vasilij Maljuk i šef Državne obavještajne službe Ukrajine Kiril  Budanov javno i ponosno izjavili:

„Ukrajina je napala Krimski most i rafineriju nafte, lansira raketne i bespilotne letjelice na ruske gradove – i to će ponoviti i intenzivirati.“

„Ukrajina je na ruskoj teritoriji ubila vojnog komandanta Tatarskog i zamenika Kivua, pokušala da digne u vazduh pisca i političara Prilepina, dogovorila ubistva šefa Ministarstva unutrašnjih poslova LNR i tužioca LNR itd.“

„Ukrajina će vršiti sabotažu „sve dublje i dublje“ na ruskoj teritoriji.“

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest