SJEDI DOLJE JEDINICA! Medojević ocijenio sinoćnji nastup bivšeg režima u Skupštini CG: DPS je svu noć proveo pričajući od Drugom svjetskom ratu

Foto: Jujtub printskrin/Al Jazeera Balkans

Crna Gora je jutros dobila svoju 44. Vladu, a njen premijer će biti Milojko Spajić.

Lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, razočaran je ovakvim ishodom, pa je na Fejsbuku napisao:

“SJEDI DOLjE, JEDINICA!!!

Svi iz DPS samo o četnicima, kolaboraciji iz Drugog svetskog rata, sud u Nirnbergu, antifašistima, narodnim herojima KPJ.

Ni riječi o vladi i Mickeju.

Da li DPS shvata da svu noć pričaju o Drugom svjetskom ratu koji je završen 1945? Koga to zanima sem one penzionere, što su sinoć bili kratko ispred Parlamenta.

TOTALNI politički promašaj.

Izgleda da DPS nema ni vođstva ni ideologije ni političke teme, koje bi zastupao.

Premijer koji mrzi Parlament i javnost , svoj odnos prema Parlamentu je pokazao time što nije ni pročitao ekspoze koji mu je neko drugi napisao.

Nastaviće se njegova politika netranspartnosti, korupcije, zaduživanja, tajnih dilova na štetu države, šverc cigareta i droge, razaranje vitalnih sistema države, a posebno fonda PiO, fingiranja reformi i kontinuitet politike DPS mafije. Od reformi i borbe protiv mafije i šverca i korupcije neće biti ništa.

Građani koji su glasali za ovog lažova, prevaranta i lupeža snosiće dio svoje odgovornosti za posledice svog političkog izbora”, napisao je Medojević.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest