SLUŽBENOM KARTICOM „NAVIJAO“ APARATE ZA SREĆU: Nikšićanin se neovlašćeno poslužio novcem u iznosu 19.000 EVRA

Foto: Jutjub printskrin

Iz Uprave policije su saopštili da su službenici Regionalnog Centra Bezbjednost „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, nakon sprovedenih izviđajnih mjera i radnji, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv M.P. (49) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo posluga.

„Sumnja se da je M.P. navedeno krivično djelo izvršio u svojstvu predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore – Željezara Nikšić, na način što je iskoristio odnosno se poslužio biznis VISA karticom koja mu je povjerena na radu. On se, kako se sumnja, 27. i 28. maja, neovlašćeno poslužio novcem u ukupnom iznosu od 19.000 evra, a koji novac je u istom iznosu nadoknadio 29. maja“, kazali su iz policije.
Sumnja da je M.P. gore navedenu službenu biznis karticu koja je u vlasništvu privrednog društva EPCG – Željezara Nikšić, prvo iskoristio prilikom transakcije na bankomatu jedne poslovne banke u Nikšiću, na način što je podigao novac u iznosu od 200 evra, a potom nastavio izvršenje krivičnog djela u jednom od objekata za priređivanje igara na sreću, kojom prilikom se kroz sedamnaest izvršenih transakcija poslužio novcem u ukupnom iznosu od 18.800 evra, zaključili su iz policije u saopštenju.
pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest