Шокантно откриће: Припадници МУП Црне Горе у служби „кавчана“ чувају 200 милиона њихових евра!

Безбједносне службе Миловићеву имовину процјењују као вишеструко већу и истрага је у току пошто се основано сумња да је он чувар милиона Радоја Звицера, с којим је уз ухапшеног колегу, Петра Лазовића, према дешифрованој Скај комуникацији, кријумчарио кокаин из Еквадора до Европе па све до далеке Аустралије

Лазовић и Миловић са Звицером, Беливуком и Миљковићем

Одбјегли Љубо Миловић и још тројица колега на рачунима посједују читаво богатство, а нико није ухапшен, пише Адриа.

Тројица црногорских полицајаца на рачунима имају по више од 50 милиона еура, док само на једном рачуну Љубо Миловић, одбјегли „кавачки“ полицајац, има 49.624.511,10 евра, према сазнању Европола и појединих безбједносних служби.

Безбједносне службе Миловићеву имовину процјењују као вишеструко већу и истрага је у току пошто се основано сумња да је он чувар милиона Радоја Звицера, с којим је уз ухапшеног колегу, Петра Лазовића, према дешифрованој Скај комуникацији, кријумчарио кокаин из Еквадора до Европе па све до далеке Аустралије.

Андреј Миловић, бивши државни секретар Црне Горе, тврди да је црногорска влада сазнања о енормном капиталу службеника полиције добила прије два мјесеца, али да још нема адекватне реакције.

Црногорска влада је прилично суздржана иако има много провјерених сазнања да су државни органи увезани с криминалцима. Бура у јавности подигнута је хапшењем Весне Меденице, дугогодишње предсједнице Врховног суда Црне Горе, и њеног сина Милоша због спреге с „кавачким кланом“, преко којег је Милош, према сазнању Европола, стицао богатство шверцом цигарета, оружја и кокаина, а заузврат преко мајке штитио криминалце, каже извор Републике.

Саговорник који је темељно упознат с приликама каже да је још већи скандал избио с потврдом да су службеници Агенције за националну безбедност Љубо Миловић и Петар Лазовић, који су се фотографисали с „кавачким“ босом Радојем Звицером и шефовима његовог српског огранка Беливуком и Миљковићем, активно радили за клан док су паралелно званично водили истрагу против њега.

Оно што је још страшније јесте чињеница да је Петар Лазовић син Зорана Лазовића, дугогодишњег шефа црногорске полиције и најоданијег човјека Милу Ђукановићу и кума доскорашњег главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића – каже извор Српског телеграфа.

IN4S

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest