„TI NISI OTIŠAO ZAUVEK MOJ SINE, SAMO SI NA NEKOM LJEPŠEM MESTU!“ Otac Ranka Eskobara oprostio se od njega potresnom čituljom

Printscreen/Novosti

Nikšićanin Ranko Radošević (53) zvani Ranko Eskobar brutalno je likvidiran pre šest mjeseci na benzinskoj pumpi u Rušnju gdje su ga ubice namamile da dođe na sastanak kako bi im prodao blindirana kola, a ovim povodom njegov otac se oprostio od nejga u čitulji.

Pa da podsjetimo, mafijaška likvidacija dogodila se 9. marta oko 11 sati na pumpi gdje su direktni izvršioci ovog krivičnog djela Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva došli na sastanak sa Rankom Eskobarom koji je prethodno s njim ugovorio Marko Pjanović (28), vođa navijača Partizana iz Brčkog.

Foto: Printscreen/Tviter

Naime, oni su maskirani sa kapuljačaljama na glavi i hiruškom maskom preko lica ušetali u lokal koji je u sklopu benzinske pumpe, prišli stolu za kojim je sjedio Radošević i ispalili rafalnu paljbu u njegovom pravcu. Pobjegli su nakon izvršenja zadatka, a uhapšeni su nakon toga u štek stanu.

Povodom pola godine od ubistva Ranka Radoševića njegov otac koji je čitulju potpisao kao Taja, oprostio se od sina potresnim rečima.

Printscreen/Vijesti

– Posebni ljudi su u našim srcima i kad nisu pored nas. Sjećanje nas tješi i daje nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti. Ti nisi otišao zauvijek, samo si na nekom ljepšem i mirnijem mjestu. Zbogom, sine! – piše u čitulji koja je objavljena u jednim crnogorskim novinama.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro okrivljenih za učešće u ubistvu Ranka Radoševića. Naime, kako stoji u saoptenju od prije nekoliko dana navodi se da su direktni egzekutori Stefan Z. i Luka V. osumnjičeni da su počinili krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest