Трамп: Борим се против „дубоке државе“, то су веома злобни људи који нас малтретирају годинама

Председник САД Доналд  Трамп

Председник САД Доналд Трамп изјавио је да се све време бори против „дубоке државе“ коју, како истиче, чини група веома злобних људи, веома штетних по Америку.

Трамп је то рекао у интервјуу за „Еј-Би-Си“ одговарајући на питање о злоупотребама које су откривене у администрацији, али тек пошто је један од његових људи Ричард Гренел постављен на место вршиоца дужности шефа Националне обавештајне службе.

Трамп је рекао да је Гренел сјајан и да је добро обављао свој посао и да мисли да ће га добро обављати и Џон Ретклиф који је пре неколико дана постављен уместо Гренела на ту функцију. Међутим, Трамп наводи да и даље има људи који су део „дубоке државе“, који не раде добро свој посао, те да се он против њих бори.

„Погледајте шта је Ричард Гренел урадио за осам недеља на позицији в.д. директора служби, а људи пре њега нису радили ништа две и по године. Требали су то да разоткрију. Тако да сам врло разочаран у одређене људе. Неки људи су урадили феноменалан посао, али шта ја радим? Борим се са „дубоким државом“. Борим се против мочваре“, рекао је Трамп.

Он је казао да има могућност да сломи „дубоку државу“.

„То је група веома злобних људи, веома штетних по нашу државу. Сви сте ви били жртве „дубоке државе“ било да сте свесни тога или не, малтретирали су вас све ове године“, рекао је Трамп.

Извор: Спутњик

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest