UŽAS U OREBIĆU: Osuđivani slovenački pedofil ušao u toalet za 7-godišnjom djevojčicom, majka zvala policiju čim je vidjela šta radi

Foto: Jutjub printskrin

Dubrovački „Vjesnik“ objavio je da je osuđivani slovenački pedofil slijedio 7-godišnju djevojčicu iz Poljske u toalet kampa u Orebiću, da bi tamo pred njom počeo da masturbira, što je vidjela majka djeteta i prijavila ga.

Istražni sudija Pero Miloglav, portparol dubrovačkog Županijskog sud, potvrdio je tom hrvatskom mediju da je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zadovoljavanja požude pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu uhapšen, lišen slobode i priveden dežurnom istražnom sudiji Županijskog suda u Dubrovniku slovenački državljanin, kuvar J.P. (31) iz Domžala.

Miloglav je naveo da je osumnjičeni navedeno krivično djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske, stare samo 7 godina. Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenački kuvar došao s dijelom porodice.

Navodi se da je nakon privođenja istražni sudija stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bjekstva i mogućeg ponavljanja istog krivičnog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Razlog više za određivanje istražnog zatvora jeste i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog dokumenta, uhapšeni kuvar za isto krivično djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravosnažnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i po dana..

Dubrovački „Vjesnik“ je nezvanično saznao da je slovenski kuhar slijedio malu Poljakinju u toalet orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primjetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhapsila i privela u Dubrovnik.

Pema odredbama Krivičnog zakona Republike Hrvatske osobi koja pred djetetom mlađim od 15 godina vrši polne radnje namjenjene zadovoljavanju vlastite ili tuđe požude prijeti do tri godine zatvora.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest