(ВИДЕО) Двојица младића брутално тукли жртву, остали нијемо посматрали

Foto: Skrinsot

На друштвеним мрежама објављен је снимак бруталног пребијања младића у Никшићу, који је, како је објавио портал Антена М, једва пунољетан.

Побједи је незванично саопштено да су сви актери идентификовани, да су двојица насилника ухапшена због кривичног дјела насилничко понашање и сјутра ће бити приведени судији за истраге који ће се изјаснити о притвору. Они су данас саслушани код тужиоца.

Како се види на снимку који траје 41 секунду, тројица младића сједе на тротоару. Два младића и једна дјевојка су у непосредној близини. У једном тренутку прилази аутомобил и из њега излазе три особе, од којих једна има контакт са дјевојком.

Један од петорице младића окомио се на момка који је сједио са два пријатеља и ошамарио га три пута. Иако снимак нема тонски запис, по гестикулацији се може закључити да момак виче на младића који сједи и прима шамаре. У једном тренутку један од нападача који је стајао иза леђа жртве удара га ногом по леђима и то четири пута. Све вријеме младић мирно сједи. Док га двије особе туку, остали не реагују.

Извор: Побједа/Антена М

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest