VIŠE DRŽAVNO TUŽILAŠTVO: Ne postoji sumnja da je Miloš Stamatović ubijen

Foto: Printsreen/Facebook/Dejan Mešter

Više državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je da ne Više državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je da ne postoji sumnja da je Više državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je da ne postoji sumnja da je Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25), čije je tijelo 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu rijeke Morače, ubijen.

„Ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, saopšeno je iz VDT-a.

Dodaju da je Više državno tužilaštvo u Podgorici preduzelo je sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja.

„Pribavljeni su materijalni dokazi u vidu snimaka i analize video nadzora, obavljeno je DNK, trasološko, grafološko, medicinsko i toksikološko vještačenje, kao i vještačenje po vještaku za digitalnu forenziku, a takođe u svojstvu svjedoka i građana saslušano je i više lica”, navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva.

Iz tog tužilaštva ističu da je, nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, tužilaštvo ocijenilo da povodom smrti navedenog lica, “ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”.

Podsjećamo, sredinom januara iz Višeg držvnog tužilaštva je saopšteno da je obdukcioni nalaz Stamatovića pokazao da je utopljenje uzrok smrti mladića.

Stamatović je, podsjećamo, radio kao poštar i njegov nestanak su prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

pogled.me/vijesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest