„За будућност Никшића“: Сања Дамјановић показује ДПС-ово лице мржње – од ,,научнице“ до ,,комите“

Што се тиче њене тврдње да неко ,,константно шири страх“, из коалиције су поручили – нека Дамјановићка оде мало у народ и приупита Никшићане – жене, младе, пензионере, раднике, какав је њихов живот под влашћу ДПС, па ће се увјерити шта значи константни страх за егзистенцију и сигурност

„За будућност Никшића“

Последња изјава Сање Дамјановић само свједочи да је она ,,изнуђено“ решење за носиоца листе и да је ДПС пред тешким поразом у Никшићу, оцијенили су из коалиције „За будћност Никшића“.

Осим што отворено показује да не познаје ситуацију у НК и да је не интересују проблеми грађана, она, према њиховим ријечима, очигледно само гледа како ће што прије отаљати ове већ изгубљене изборе за ДПС.

„Посебно упада у очи реторика којом се неко ко се представља као ,,научница“ преселио у политичко поље острашћених ДПС фанатика. Она тако ,, олако“ шири националну и вјерску мржњу према већини грађана Никшића чиме показује да јој је мало требало да се од ,,научнице“ претвори у оне који себе, из неког непознатог разлога, проглашавају комитама. Ипак, жељно се ишчекује сваки следећи наступ Сање Дамјановић јер осим увесељавања грађана то је свакако додатни поен за противнике њене коалиције“, истичу из коалције.

Што се тиче њене тврдње да неко ,,константно шири страх“, из коалиције су поручили – нека Дамјановићка оде мало у народ и приупита Никшићане – жене, младе, пензионере, раднике, какав је њихов живот под влашћу ДПС, па ће се увјерити шта значи константни страх за егзистенцију и сигурност.

„Иако је ДПС покушао да скрене пажњу са своје лоше политике упливом ,,нових лица“, Сања Дамјановић је показала већ виђено лице мржње. Али, Дамјановићка је у једном у праву: Никшић се данас заиста налази на бранику одбране Црне Горе, али оне Црне Горе која више не припада ДПС-у, већ свим грађанима, оне Црне Горе на коју ће се морати навићи они који су је деценијама пљачкали и до темеља урушавали“, наводе.

Будућност Никшића и цијеле Црне Горе више није у рукама ДПС-ове клике, већ, како кажу, слободних грађана Никшића који ће 14. марта, гласом за Коалицију за будућност Никшића, изабрати достојанствен живот и свијетлу будућност за све.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *