Зоговић: Tоп који је пуцао на непријатеље у Мојковачкој битци и даље је спреман да запуца на сваког непријатеља Црне Горе!

Завршна конвенција коалиције “За будућност Мојковца“ одржана је вечерас у препуној сали Центра за културу.

Међу многим истакнутим члановима коалиције “За будућност Мојковца“ који су говорили обратио се и послник Демоктрастког фронта, Милун Зоговић који је поздравио како он каже побједнички тим окупљен око носиоца листе Веска Делића.

“Могу вам са сигурношћу рећи, да се побједа и вечерас осјећа, да ће у поподневним часовима улицама Мојковца чути само једна пјесма; Чује се до небеса – НЕМА ВИШЕ ДПС-А!

„Када се прича о ДПС-у треба поменути оног човјека који одавно нема лично име него је своје име замијенио именом лопов“, истакао је Зоговић.

поглед.ме

„Разлика између нас и ДПС-а је у следећем, зато што је Црна Гора наша кућа, а њихово предузеће. Црна Гора наша домовина а њихова приватна фирма! Зато што су они фреску Светог Саве жељели да прекрече и да је фотошопирају у Мираша Дедеића. Ми смо храбро бранили и одбранили нашу свету Српску православну цркву.“

“Наши млади, храбри људи са листе „За будућност Мојковца“ се разликују од оних који се налазе на листи ДПС-а у томе, што ови људи са наше листе питају шта они треба да ураде за Мојковац, а предходни су се 30 година само питали шта Мојковац може да уради за њих!“, казао је Милун Зоговић.

„На крају, желим да вам кажем да имам посебан осјећај када се налазим у граду Мојковцу, лично вјерујем да онај топ који је пуцао 6. и 7. јануара на непријатеље у Мојковачкој битци и даље је спреман да запуца на сваког непријатеља Црне Горе и српског народа!“, закључио је он.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest